Hösten vacker men nu tar vi fram jul pyntet!

Ibland blir man trött, tröttare än vanligt, luften går liksom ut ur en och man vill bar sova, kanske för att man sällan sover en hel natt i vanliga fall och kroppen liksom kräver kompensation. Men inge är så bra mot hösttrötthet som promenader i vackra omgivningar.... iDag blir det en uppfriskande promend i stadsmiljö eftersom voffsingen behöver träna lite, han hatar bilar och det är rätt många bilar i stan, sååå lite träning blir bra.
 
Jag är alltid väldigt trött på hösten, och vet bara snön kommer så brukar det lätta upp på nått konstigt sätt, Har satt granris i blombänken ute och tgit fram lilla lysande gröna granen i en annan kruka, kanske först på gatan med julpynt, hahhahha...men det blir så mörkt utan belysningen. 
 
Jag gillar julpynt i lagom bemärkelse, så besvärligt att plocka bort en massa för att ställa fram em massa julpynt så det blir lite men smakfullt.
 
Då maken inte tål riktiga julgranar har vi en halvhög modernstil metall gran som vi tar fram för att ha paketen under till ungarna....men den får inte komma fram än....
 
Julklappar ja det är på full gång , har väl en sådär 5 klara redan....